Teknoloji

Samsung Galaxy M44 5G’nin çıkışı yaklaşıyor

Galaxy M42 5G

Samsung Galaxy M42 5G, 2021’in nisan ayında tanıtılmıştı. Bu telefonun takipçisi yakında kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. Galaxy M44 5G’nin Bluetooth sertifikası alması, telefonun çıkışına bir adım daha yaklaşıldığını gösteriyor.

M44 5G, Bluetooth SIG’nin veri tabanında SM-M446K model numarasıyla boy gösteriyor. Bu kayıt sadece telefonun Bluetooth 5.2 desteğine sahip olacağını doğruluyor. Bunun dışında telefonun özellikleri konusunda başka bir bilgi edinmek mümkün olmuyor.

M44 5G daha önce yine aynı model koduyla Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Bu test telefonun kutusundan Android 13 yüklü olarak çıkacağını ve 6 GB RAM’e sahip olacağını göstermişti. Testin asıl sürprizi ise işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 888’in açıklanması olmuştu.

samsung galaxy m44 5g

Galaxy M44 5G hakkındaki sızıntılar artacaktır

Geçmişte doğru olmayan benchmark testleriyle karşılaşmıştık. Dolayısıyla benzer bir durumun Galaxy M44 5G için de yaşanması sürpriz olmayacaktır. Telefonun işlemcisi ve özellikleri konusunda ekstra bilgiye ihtiyaç duyulduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yine de, sertifika sürecinin başlaması, resmi duyurunun çok uzak olmadığının sinyalini veriyor. Dolayısıyla yakında yeni sızıntıların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER