Teknoloji

Galaxy M41 için bekleyenleri üzecek iddia

samsung galaxy m41
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy M41 hakkındaki iddialar geçtiğimiz yılın ağustos ayından bu yana etrafta dolaşıyor, ancak ortada hâlâ bir cihaz bulunmuyor. Akıllı telefona ait olduğu söylenen tasarım taslaklarının geçtiğimiz mart ayında ortaya çıkmasının ardından son olarak da Samsung’un bu telefon için başka bir üreticiden OLED panel tedarik edeceği iddiası ortaya atılmıştı.

Galaxy M41’le ilgili en yeni iddianın temelinde de OLED panel tedariğiyle ilgili dedikodu bulunuyor. Kaynaklara göre; Samsung, OLED üreticisi China Star Optoelectronics Technology (CSOT) standartlarını karşılamakta yetersiz kaldığı için Galaxy M41’i çıkarmaktan vazgeçti.

Güney Koreli şirketin M41 yerine M51 isimli modele odaklanacağı söyleniyor. M51 isminin de kulağa çok yabancı gelmediğini hatırlatmakta fayda var. Samsung’un Galaxy M41’i M51 olarak piyasaya çıkarabileceği iddiası da daha önce gündeme gelmişti.

Samsung Galaxy M41 hakkında kısa süre içinde birbirinden farklı iki iddianın ortaya atılması, bu iddialara temkinli yaklaşmak gerektiğini bir kez daha gösteriyor. Önümüzdeki günlerde bu telefon hakkında yeni söylentiler duymak da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER