Teknoloji

Galaxy M32 kutu açma videosu duyurudan önce ortaya çıktı

samsung galaxy m32 kutu açma videosu

Samsung Galaxy M32 ile ilgili sızıntılar çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bazıları Samsung’dan kaynaklanan bu sızıntılar sayesinde fiyatla ilgili detayları öğrenmek bile mümkün olmuştu. 21 Haziran’da yapılacak resmi duyuru öncesi, Galaxy M32 için hazırlanan bir kutu açma videosu da ortaya çıktı.

Kutu açma videosunda Galaxy M32’yle birlikte 15W şarj adaptörünün ve USB-A’dan USB-C’ye kablosu olduğu görülüyor. SIM çıkarma iğnesinin de kutu içeriğinde olduğunu belirtmekte fayda var. Bu kitin A32 ile aynı olduğunu söyleyelim.

Videoda Galaxy M32’yi çalışırken de görmek mümkün oluyor. Ancak kullanıcıların karşısına daha öncekinden farklı bir One UI deneyiminin çıkmayacağını belirtmekte fayda var.

Galaxy M32, Google Play Console kayıtlarında da boy gösterdi. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek MT6769T yani Helio G80 işlemcinin bulunduğu görülüyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun Helio G85 işlemciyle geleceği iddia edilmişti. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik etse de, telefonun 4 GB versiyonunun da olması bekleniyor.

Kutu açma videosu öncesinde çıkan sızıntılara göre, Galaxy M32 6.4 inç Super AMOLED ekranla gelecek. 90 Hz Full HD+ çözünürlüklü ekranın üzerinde 20 megapiksel ön kamera yer alacak. Arkada ise 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera kullanıcıları bekliyor. 64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleri, 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER