Teknoloji

Galaxy M31s’in pil kapasitesi yeni sertifikayla doğrulandı

Galaxy M31s, önümüzdeki dönemde resmiyet kazanması beklenen akıllı telefonlar arasında bulunuyor. Bir süre önce Geekbench’in benchmark testinden geçen telefon, şimdi de TUV Rheinland veri tabanında görüldü.

Yeni sertifika, telefonun en önemli satış noktalarından biri olması beklenen 6000 mAh kapasiteli pilin varlığını doğruluyor. Ancak telefon hakkında başka bir bilgi edinmek mümkün olmuyor.

Geekbench’in benchmark testi, telefonun, tıpkı Galaxy M31 gibi, Exynos 9611 işlemci ve 6 GB RAM ile geleceğini göstermişti. Pil kapasitesinin de değişmemesi akıllara “Samsung farklı olarak ne sunacak?” sorusunu bir kez daha getiriyor. Bu sorunun en kuvvetli cevabı olarak kameralar ön plana çıkıyor.

Samsung’un geçmişte Galaxy M30 ve M30s’te yaptığına benzer şekilde kamera sistemini kuvvetlendirmesi ihtimal dahilinde yer alıyor. M31s’te yer verilecek kamera sistemi konusunda ise henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

galaxy m31s

Galaxy M31s için henüz resmi bir açıklama gelmese de; benchmark testi ve sertifika sızıntılarının artması, telefonla tanışmak için fazla beklemek gerekmeyeceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER