Teknoloji

Galaxy M31s için Android 12 ve One UI 4.1 güncellemesi dağıtıma çıktı

galaxy m31s

Samsung Android 12 güncellemesinin dağıtımına Galaxy M31s ile devam ediyor. 2020’de kutusundan Android 10 yüklü olarak çıkan M31s ikinci ve muhtemelen son güncellemesini alıyor. Samsung’un M31s için büyük ölçekli başka bir güncelleme yayınlanması planlanmıyor ve beklenmiyor.

M317FXXU3DVD4 seri numarasıyla dağıtıma çıkan güncellemenin ilk durağının Rusya olduğu belirtiliyor. Güncelleme M31s’e Android 12 ile birlikte One UI 4.1 kullanıcı arayüzünü de getiriyor. Buna ek olarak, 2022’nin mart ayına ait güvenlik yaması da pakette kullanıcıları bekliyor.

One UI 4.1 ve Android 12 büyük ölçüde görsel değişiklikler getiriyor. Bunlar arasında Renk Paleti, iyileştirilmiş Daima Açık Ekran ve koyu renk modu gibi özellikler bulunuyor. Dosyalarım, Galeri, Samsung İnternet ve Samsung Klavye gibi uygulamalar da bu güncellemeyle iyileştirilen unsurlar arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy M31s kullanıcılarını Android 12 ve One UI 4.1 ile buluşturan güncelleme, RAM Plus özelliğini de telefona ekliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar telefonun depolama alanından belli bir kısmı sanal RAM olarak atayabiliyor. Güncelleme, Galaxy M31s’in sunduğu kamera deneyimi de iyileştiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER