Teknoloji

Google Play Console kaydı Galaxy M31s hakkında yeni bilgiler veriyor

samsung galaxy m31s

Samsung Galaxy M31s için beklenen açıklama sonunda geçtiğimiz gün gelmişti. Akıllı telefon için geri sayım başlarken, telefonun Google Play Console kaydı da Samsung’un şimdiye kadar açıklamadığı bazı önemli noktalara ışık tutuyor.

Buna göre; Galaxy M31s’in kalbinde Exynos 9611 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik edeceği de Google Play Console kaydı sayesinde doğrulanıyor. Telefon kutusundan tahmin edildiği üzere Android 10 işletim sistemiyle çıkacak.

Galaxy M31s’te Full HDR+ çözünürlüklü Sonsuz-O AMOLED ekran bulunuyor. Akıllı telefonun dörtlü kamera sisteminin ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 25W hızlı şarj desteğine sahip 6000 mAh kapasiteli pil de telefonun Samsung tarafından doğrulanan özellikleri arasında yer alıyor. Galaxy M31s’in 64 ve 128 GB dahili depolama alanı seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkması öngörülüyor.

Galaxy M31s, 30 Temmuz’da Hindistan’da gözler önüne çıkacak. Samsung Rusya internet sitesinde telefon için bir destek sayfasının oluşturulması, akıllı telefonun duyurudan kısa süre sonra Hindistan dışındaki ülkelerde de piyasaya çıkacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER