Teknoloji

Galaxy M31 için Samsung’dan resmi duyuru geldi

galaxy m31

Samsung geçtiğimiz yılın şubat ayında Galaxy M30‘u, eylül ayında ise Galaxy M30s‘i tanıtmıştı. Sahne sırası şimdi M31’e geldi. Uzun süredir konuşulan Galaxy M31, Samsung’un Hindistan’daki internet sitesinde görüldü.

Galaxy M31’e dair işaretler daha önce görülmüştü. Akıllı telefon Hindistan’da 25 Şubat itibarıyla satışa sunulacak. M31, Samsung’un internet sitesinin yanı sıra Amazon tarafından da satılacak.

Samsung, Galaxy M31’e dair bazı detayları ve telefona ait fotoğrafları da şimdiden paylaştı. Galaxy M31’in arka panelinde dört sensörlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Parmak izi tarayıcısı da M31’in arka panelinde göze çarpan unsurlar arasında yer alıyor.

Galaxy M31’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pili veriyor. Telefonun sAMOLED ekranının orta üst kısmındaki küçük çentik ise ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Daha önce sızan bilgilere göre; Galaxy M31, Qualcomm Snapdragon 665 veya Exynos 9611 işlemciyle gelecek. 64 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya ultra geniş açılı kamera, makro kamera ve derinlik sensörünün eşlik edeceği söyleniyor. Bu iddiaların doğruluğunu görmek için Samsung’un daha detaylı bir açıklama yapmasını beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER