Teknoloji

Samsung Galaxy M30s Türkiye’de ön siparişe çıktı, fiyatı belli oldu

samsung galaxy m30s

Samsung, özellikle genç kullanıcıları hedefleyen Galaxy M serisinin yeni üyesi Galaxy M30s’i Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Telefonun üç farklı renk seçeneği sadece online kanallar üzerinden ön siparişe sunuluyor.

Galaxy M30s’in en önemli özelliği 6000 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pile sahip olması. Bu sayede tek bir şarjla 29 saate kadar video izleme, 131 saate kadar müzik dinleme ya da 49 saate kadar sesli görüşme imkanı sunuyor. USB-C portu üzerinden şarj edilebilen telefonla 15W hızlı şarj adaptörü de geliyor.

Samsung Galaxy M30s’te 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza bulunuyor. 6.4 inç ekran Full HD+ çözünürlükte, Super AMOLED teknolojisini barındırıyor ve Sonsuz-U ekran biçimine sahip. Tüm bu bileşenler 8.9 milimetre kalınlığında ve 188 gram ağırlığında bir gövdeye yerleşiyor.

Galaxy M30s arkada üç adet kamera barındırıyor. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğe sahipken, ultra geniş açılı kamera 123 derecelik görüş açısı sunuyor. Aynı zamanda 5 megapiksel derinlik algılamalı kamera da Canlı Odak özelliğini daha da iyi hâle getiriyor. 16 megapiksel ön kamera ise selfie odağı ve ekran içi flaş gibi özelliklere sahip. Kamera uygulamasında görsel zekâ ve hata tespit etme gibi, daha önce amiral gemisi telefonlarda gördüğümüz yazılımsal özellikler var. Ayrıca 20 farklı çekim modu ve Gece Modu da mevcut. 4K video kayıt desteği de var. Telefonda 2.3 GHz maksimum saat frekansında çalışan ve sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemci çalışıyor.

Telefonda Android Pie çalışıyor ve bunun üstünde de One UI kullanıcı arayüzü geliyor. AI Game Booster adı verilen özellikte oyun oynarken performansın yapay zekâ desteğiyle artırılmasını sağlıyor.

samsung galaxy m30s
Samsung Galaxy M30s

Galaxy M30s için özel ön sipariş kampanyası

Samsung’un online mağazası üzerinden siparişe açılan, aynı zamanda kampanyaya katılan diğer üçüncü taraf satış noktaları üzerinden satılacak Galaxy M30s’in fiyatı KDV dahil 2699 TL olarak belirlendi. Telefonun karbon siyahı, pasifik mavisi ve köpük beyazı olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Telefon için 26 Eylül ve 14 Ekim tarihleri arasında sürecek bir ön sipariş kampanyası düzenleniyor. Kampanya dahilinde KDV dahil fiyatı 249 TL olan Galaxy Fit’e ve KDV dahil fiyatı 499 TL olan AKG Y100 kablosuz kulaklık hediye edilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER