Teknoloji

Samsung Galaxy M23 5G belirli ülkelerde satışa çıkmaya başladı

samsung galaxy m23 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Birkaç gün önce, Samsung’un bu ay içinde Galaxy A23‘ün 5G modelini Avrupa’da piyasaya sürmeye hazırlandığı haberi gelmişti. Şimdi Samsung, başka bir giriş seviyesi 5G telefonu olan Galaxy M23’ü satışa sunmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

SamMobile, Galaxy M23’ün şu anda Brezilya’da 415 Amerikan doları karşılığı satın alınabileceğini, ancak telefonu 12 Haziran’a kadar alan müşterilerin yalnızca 395 dolar ödeyeceğini bildiriyor. Aslında bu, büyük bir indirim gibi görünmüyor. Samsung bu telefonu Avrupa veya başka bir ülke pazarına getirirse, oradaki müşterilerin Galaxy M23 5G için benzer bir fiyat ödemek zorunda kalıp kalmayacağı da net değil.

Galaxy M23’ün 5G versiyonu, sahip olduğu özelliklerle makul bir orta segment cihaz gibi görünüyor. Qualcomm Snapdragon 750 5G işlemcinin yanında 6 GB RAM var. Ayrıca telefonda 6.6 inçlik, 120 Hz yenileme hızlı ekran, üç arka kamera (50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş kamera, 2 megapiksel makro kamera) ve 5000 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

samsung galaxy m23 5g

Aslında teknik özelliklerine bakıldığında, bunun Galaxy A23’ün bu hafta başlarında Avrupa’ya geleceği söylenen 5G versiyonu olduğu düşünülebilir. Yonga seti ve biraz daha iyi bir kamerası dışında benzer özelliklere sahip, ancak bunun dışında Galaxy M23 5G ve Galaxy A23 5G birbirinin aynısı görünüyor. Samsung, muhtemelen Galaxy M23 5G’yi Avrupa’da Galaxy A23 5G olarak piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak bu resmiyet kazanıncaya kadar kesin bir şey söyleyemeyiz.

İLGİLİ HABERLER