Teknoloji

Galaxy M22 sızıntısı tasarımı ve özellikleri gösteriyor

samsung galaxy m22

Samsung Galaxy M22 hakkındaki haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonla ilgili en son sızıntı, bazı taslakları ve öne çıkan teknik özellikleri gösteriyor. Bu sızıntılar, daha önce konuşulan başka noktaları da doğruluyor.

Akıllı telefon tasarımı itibarıyla Galaxy A22 ve F22’ye bir hayli benziyor. Arka paneldeki mahya efekti de dikkat çekiyor. Renk seçenekleri siyah, beyaz ve mavi olarak sıralanıyor. 6.4 inç büyüklüğünde HD+ Super AMOLED ekranın yenileme hızı 90 Hz. Bu ekranın üzerinde damla şeklinde bir çentik de mevcut.

Telefonun arkasında dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. 48 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlıyor. Akıllı telefonun kalbindeki MediaTek Helio G80 işlemciye 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor.

Galaxy M22 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pil 25W şarj desteğiyle gelecek. Ancak telefonun kutusundan 15W şarj adaptörü çıkacak. Telefonun Avrupa’da 240 avro karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER