Teknoloji

Galaxy M22 için resmi duyuru zamanı yaklaşıyor

samsung galaxy m22

Samsung Galaxy M22 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon için Malezya ve Singapur’da hazırlanan destek sayfalarının erişime açılması, telefonun resmi duyurusunun çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Destek sayfalarında Galaxy M22’yle ilgili olarak model numarası dışında başka bir detay verilmiyor. Ancak daha önce çıkan dedikodular, telefonun teknik özellikleri itibarıyla A22 4G modeline benzeyeceğini işaret etmişti.

Bu dedikodular doğruysa, telefonda 6.4 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü 90 Hz Super AMOLED ekran bulunuyor. 13 megapiksel ön kamera, 48 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Geekbench’in benchmark test sonucu, M22’nin kalbinde Helio G80 işlemcinin bulunduğunu göstermişti. Bu işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceği de test sonucunda görülmüştü. 128 GB depolama alanı ve Android 11 gibi özellikler de konuşuluyor.

M22’nin 5000 veya 6000 mAh kapasiteli bir pile sahip olması bekleniyor. 25W şarj desteği ise resmi belgelerle doğrulanmıştı. Ancak telefonun kutusundan 15W bir şarj adaptörünün çıkması bekleniyor.

Sızan görsellere göre, Galaxy M22 en az üç renk seçeneğiyle gelecek. Akıllı telefonun Avrupa’da 240 avrodan satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER