ManşetlerTeknoloji

Samsung, Galaxy M15 5G modelini Türkiye’de satışa sundu

samsung galaxy m15 5g

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, sevilen Galaxy M Serisi’nin en yeni üyesi Galaxy M15 5G’yi Türkiye’de satışa sundu. Modern mobil teknolojilerle donatılmış olan ve 7.999 TL fiyat etiketiyle sunulan bu yeni model, zengin özellikleriyle kullanıcıların mobil deneyimlerini üst düzeye taşımayı hedefliyor.

Galaxy M Serisi’nde kullanıcıya sunulan fiyat-performans dengesi, M15 5G modeli ile yeni mobil teknolojiler sayesinde daha da güçleniyor. %40 oranında parlaklık artışı sunan 6.5 inç Full HD+ Süper AMOLED ekranı ile Galaxy M15 5G, göz alıcı bir görsel deneyim vadediyor. Ayrıca, güvenli kullanım için Knox Vault koruması gibi özelliklere, 2.2GHz hızında çalışan güçlü MediaTek Dimensity 6100+ işlemci ve 6000 mAh dev batarya da eklenerek kullanıcıların ihtiyaçları için gelişmiş bir cihaz sunulmuş oluyor.

Samsung Galaxy M15 5G

  • Müthiş ekran deneyimi
  • Havalı, sade ve kompakt
  • Üç Lensli Kamera ile dilediğiniz anı yakalayın
  • 4GB RAM, 128 GB dahili hafıza

Galaxy M15 ile sürükleyici görüntüleme deneyimi ve güçlü kamera

Galaxy M15 5G, eğlence ve içerik tüketiminde sürükleyici deneyimler oluşturmak için tasarlandı. 90Hz yenileme hızına sahip olan cihaz, Vision Booster teknolojisi sayesinde akıcı ekran geçişleri sunuyor. Dış mekanda dahi, 800 nit değerine ulaşabilen parlaklığıyla, kullanıcılar Sonsuz U tasarımındaki bu sürükleyici ekranda en sevdikleri video ve görsel içerikleri rahatlıkla görebilecekler ve Göz Koruma özelliği, uzun süreli kullanımlarda dahi göz yorgunluğunu minimumda tutacak.

Fotoğraf ve videografide bir adım daha ileri giderek, M15 5G; 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve eklenen 5MP Ultra Geniş kamera ile zenginleştirilmiş bir fotoğraf deneyimi sunuyor. Cihaz, çok yönlü bir kamera setiyle geliyor: 50MP ana kamera, 5MP Ultra geniş açılı kamera, 2MP Makro Kamera ve 13MP ön kamera. AR Zone, Food Mode ve Fun Mode gibi çekim modları ve Hyperlapse gibi video özellikleri, kullanıcıların yaratıcı çekimler yapmasına olanak tanıyor.

samsung galaxy m15 5g

Samsung bu yeni modelinde güncellemeler yoluyla da uzun ömürlü ve güvenilir bir deneyim sunmayı vadediyor. Knox Vault ile ordu sınıfı bir güvenlik koruması sunan cihaz, kişisel veri güvenliğini ön planda tutuyor. Ayrıca, Samsung, bu model için işletim sistemi ve güvenlik güncellemelerini 4 nesil ve 5 yıl boyunca sürdürme taahhüdünde bulunuyor. Bu durum, uzun vadeli kullanım ve güncellik sağlayarak cihazı daha cazip bir seçenek haline getiriyor.

Kamera yetenekleri ve parlak ekranın yanı sıra, Galaxy M15 5G, 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile geniş ve hızlı bir kullanım alanı sunarken kullanıcılar veri depolama konusunda endişe etmeyecekler. 2.2 GHz’lik MediaTek Dimensity 6100+ işlemcinin gücü ve One UI işletim sisteminin akıcılığı eşliğinde, kullanıcılar için 6000 mAh’luk batarya ile kararlı ve uzun süreli bir performans deneyimi göz önünde bulundurulmuş.

Son olarak, Galaxy M15 5G’nin getirdiği 5G hızı, sosyal medya ve içerik izleme konusunda kesintisiz bir deneyim sağlayacak kapasitede. Cihaz; Koyu Mavi, Açık Mavi ve Gri olmak üzere şık ve modern renk seçenekleriyle beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak. Samsung, bu yeni modelle hem tasarımda hem de performansta kusursuz bir denge yakaladığını gösteriyor ve Galaxy ailesinin teknolojik yeniliklerle genişlemesine devam ediyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER