Teknoloji

Pili ve büyük ekranı ile öne çıkan uygun fiyatlı Samsung Galaxy M13 Türkiye’de

galaxy m13
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, mayıs ayının sonlarında duyurusunu yaptığı Galaxy M13 modelini Türkiye’de satışa sundu. Şirketin belirttiğine göre, gelişmiş kamera, batarya ve ekran özellikleri ile öne çıkan yeni Galaxy M13, günlük ihtiyaçları eksiksiz karşılamasının yanında şık ve sade tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy M13 fiyatı ve özellikleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni Galaxy M13, önceki seriye kıyasla daha da geliştirilen ve boyutu büyüyen 6.6 inç FHD+ Sonsuz V Ekran, genişliği ve yüksek çözünürlüğü sayesinde tüm detayları daha net bir görünümde sunuyor. Daha ince çerçevesi sayesinde kullanıcılar, canlı, parlak ve akıcı bir ekran deneyimi yaşıyor. Fotoğraf ve videolar için 64GB ve 128GB dahili depolama alanının yanı sıra 1TB’a kadar arttırılabilir microSD kartı desteği ile değerli anları saklamak için bolca alan sunuluyor. 5000 mAh kapasiteli batarya ile tüm gün ve ötesi (iki güne kadar) dayanan pil ömrü sunan cihaz, 15 W hızlı şarj desteğiyle 30 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşıyor.

Samsung Galaxy M13
Samsung Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Yeni Galaxy M13’de 50 MP’lik ana kameraya 5 MP Ultra Geniş Kamera eşlik ediyor. Samsung’un belirttiğine göre, her detayı ile kusursuz, daha net ve daha canlı bir görünüme sahip fotoğraflar çekmeye imkan sunan Galaxy M13, yüksek çözünürlüklü kamerası sayesinde tüm detayları yakınlaştırarak inceleme imkanı sağlıyor. Kullanıcılar, Galaxy M13’de görselleri yakından incelemek istediklerinde tek yapmaları gereken görüntüyü yakınlaştırmak ve fotoğrafı kırpmak oluyor.

123 dereceye kadar geniş açılı çekimler yapmaya imkan sunan 2 MP derinlik kamerası ise, canlı odak efektiyle muhteşem portreler çekmeyi sağlıyor. Galaxy M13’ün 8 MP Ön Kamerası, kullanıcıları daha çok öne çıkaran çarpıcı selfie’ler çekmeye fırsat sunuyor. 123° Ultra Geniş Açılı Görüntü özelliği sayesinde kullanıcılar, eşsiz manzaraları boydan boya fotoğraflayabiliyor. Derinlik Kamerası ise çeşitli tarzda portre çekim seçenekleri ile nesneyi ve arka planı birbirinden net bir şekilde ayırmayı sağlıyor.

Tek seferlik şarj ile bir tam gün ve ötesinde kesintisiz kullanımın sunan güçlü 5000 mAh batarya, kullanıcıların tüm işlerinde yanında oluyor. ‘Adaptif Güç Tasarrufu’ özelliği ise pil seviyesi yüzde 50 oranına düştüğünde otomatik olarak ‘Güç Tasarruf’ moduna geçiş yapabiliyor. Kullanıcılar dilediğinde bu özelliği Ayarlar bölümünden aktif veya kapalı hale getirebiliyor. ‘Yapay Zeka Destekli Pil Gücü Yönetimi’ ise uyuyan uygulamalarda ve 3 gün boyunca kullanılmayan uygulamalarda otomatik olarak devreye girerek, enerji tasarrufu sağlıyor. Galaxy M13 sahip olduğu sekiz çekirdekli Exynos850 işlemci ve 4GB RAM ile çoklu görevlerde ve oyun oynarken ihtiyacı olan gücü kullanıcılara fazlasıyla sunuyor.

Yeni Galaxy M13, 64 ve 128 GB’lık depolama alanı seçenekleri ve 4GB RAM ile 4 Temmuz’dan itibaren satışa çıktı. Hafif pastel renklerden koyu tonlara uzanan trend renk seçenekleri ile şık ve sade bir tasarımla yeşil, bakır ve mavi renklerle kullanıcılara sunuluyor. 64 GB kapasiteli versiyonu 3799 TL’ye, 128 GB kapasiteli versiyonu ise 4099 TL’ye Samsung Online Mağaza‘da satılıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER