Teknoloji

Galaxy M13 5G’nin tasarımı sızan fotoğraflar sayesinde görüldü

galaxy m13 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung geçtiğimiz şubat ayında tanıttığı Galaxy M12 modelinin ardından şimdi de M13 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun üretimi geçtiğimiz ay itibarıyla Hindistan’da başlamış durumda.

Güney Koreli şirketten henüz M13 5G için resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak internete sızan görseller akıllı telefonun tasarımı konusunda net bir fikir edinmeye yardımcı oluyor. Bu fotoğrafların telefonun arka paneline ait olduğunu belirtmekte fayda var.

Telefonun arka panelinde üç deliğin bulunduğu görülüyor. Bunlardan büyük olan ikisinin kameralar için ayrıldığı, üçüncü deliğin ise flaş için olduğu anlaşılıyor. Galaxy M12’nin hem Hindistan’da satılan hem de uluslararası versiyonlarında dörtlü arka kamera modülü bulunduğu için bu tercihin biraz ilginç göründüğü söylenebilir.

M13 5G’de SIM kart yuvasının sol kenara, ses kontrol tuşlarının ve güç butonunun ise sağ kenara yerleştirildiği görülüyor. Telefonda güç butonunun aynı zamanda parmak izi tarayıcısı işlevini görebileceği de belirtiliyor.

 

M13 5G’nin alt kenarında USB-C girişi ve hoparlör ızgarası bulunuyor. Polikarbon tasarıma sahip telefonun model numarasının SM-M135F olduğu da paylaşılan fotoğraflardan birinde görülüyor.

galaxy m13 5gGalaxy M13 5G hakkında bilinenler şu an için sınırlı olsa da, önümüzdeki günlerde yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER