Teknoloji

Galaxy M11 sızıntısı tasarımı ve teknik özellikleri gösteriyor

samsung galaxy m11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, orta segment kadrosunu Galaxy A ve M serilerine sabitleyerek bir tür “sadeleştirme” hareketine gitmişti. Ancak bu iki seri de yeni üyelerle düzenli olarak genişliyor. Galaxy M11 de yakında bu grupta yerini alacak gibi görünüyor.

Galaxy M11’in çıkışının yaklaştığına dair işaretler bir süre önce fark edilmeye başlamıştı. Akıllı telefon, geçtiğimiz ocak ayında Galaxy M31Video: Samsung Galaxy M31 Kutusundan Çıkıyor ile birlikte Wi-Fi Alliance tarafından onaylanmıştı. Cihaz, kısa süre önce de Google Play Console’da görülmüştü. Bu işaretlere son olarak cihazın fotoğraflarını ve teknik özelliklerini ortaya çıkaran sızıntı eklendi.

M11 siyah, mor ve mavi renk seçenekleriyle potansiyel kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefon 6.4 inç büyüklüğünde 1560 x 720 piksel çözünürlüklü LCD ekran taşıyor. Bu ekranın sol üst köşesindeki kesikte 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

Akıllı telefonun kalbinde 1.8 GHz sekiz çekirdekli bir işlemci yer alıyor. Google Play Console sızıntısı, bu işlemcinin Snapdragon 450 olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu işlemciye 3 veya 4 GB RAM ile 32 veya 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor.

Galaxy M11 üç arka kamera taşıyor

Galaxy M11’in arkasında üç sensörlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de sistemi tamamlıyor.

Samsung Galaxy M11, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. 15W şarj hızını destekleyen bu pil, USB-C girişi üzerinden doldurulabiliyor. 3.5 mm. kulaklık jakı ve arka panele yerleştirilen telefonda yüzle ekran kilidi açma özelliği de bulunuyor. Sızan detayların fazlalığı, telefonun resmi duyurusunun da çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER