Teknoloji

Galaxy M10s olduğu düşünülen Android telefonuna ait sızıntılar

galaxy m10

Samsung’un giriş seviyesi Android telefonlarını barındıran Galaxy M serisinin yeni üyeleriyle ilgili ipuçlarını yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Bir Geekbench veri tabanı bilgisi sayesinde henüz tanıtımı gerçekleştirilmemiş, Galaxy M10s olması muhtemel cihazla ilgili ilk ayrıntıları öğreniyoruz.

Geekbench kayıtları henüz resmi duyurusu gerçekleştirilmemiş bir Samsung cihazını işaret ediyor. Bu cihaz Exynos 7885 yonga set taşıyor gibi görünüyor. Bu işlemci daha önce 2018 yılında çıkan çeşitli orta segment modellerde görülmüştü. Bu yılın giriş seviyesi akıllı telefonunda kullanılması mantıklı bir seçim olarak nitelendirilebilir.

galaxy m10s geekbench

Model numarası, bu telefonun Galaxy M10s olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Söz konusu telefon, yılın başlarında duyurusu yapılmış Galaxy M10 modelinin takipçisi olacaktır. Galaxy M serisi telefonlar öncelikle Hindistan için düşünülerek geliştirilmişti. Ancak Galaxy M20 başta olmak üzere bu serinin Türkiye’ye de geldiğini görmüştük.

Geekbench skor sayfasına göre, bu gizemli Samsung Android telefonu 3 GB RAM taşıyor. Kutudan da Android 9 yüklü olarak çıkıyor.

Akıllı telefonun çıkışı tahmin ettiğimizden daha önce de olabilir. Yine de, bu cihaz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için resmi duyuruyu beklememiz gerekiyor. Ya da boşlukları dolduracak yeni dedikoduları beklemeliyiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER