Teknoloji

Galaxy M04 testten geçti, özellikleri görüldü

samsung galaxy a04
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy A04 bir süre önce resmi kayıtlarda görülmüştü. Samsung bu telefonun bir benzerini de Galaxy M serisinde sunmaya hazırlanıyor. Geekbench’in test kaydı, Galaxy M04 modelinin varlığını gözler önüne seriyor.

Telefonun adı, test sonucundaki anakart bölümünde “m04” yazması sayesinde anlaşılıyor. Geçtiğimiz yılın başlarında iki farklı M02 modeli çıkaran Samsung’un portföyünde M03 adında bir cihaz bulunmuyor. M02’lerin de çok güçlü cihazlar olmadığını belirtmek gerekiyor.

M04 kutusundan Android 12 yüklü olarak çıkacak. Akıllı telefonun kalbindeki Helio G35 işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor. 12 nm mimarisiyle üretilen işlemcide sekiz adet Cortex-A53 çekirdek bulunuyor. PowerVR GE83200 GPU ve 4G modem de Helio G35’in özellikleri arasında yer alıyor.

galaxy m04Bu Samsung Galaxy M04 hakkındaki ilk sızıntı. Dolayısıyla karşımıza nasıl bir cihaz çıkacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Ancak A04 serisine dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Dolayısıyla benzer bir telefonla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER