Teknoloji

Galaxy M01s resmiyet kazandı: 6.22 inç ekran, Helio P22 işlemci

Hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşan Samsung Galaxy M01s sonunda resmiyet kazandı. Akıllı telefonda 6.2 inç büyüklüğünde HD+ Sonsuz-V LCD ekran bulunuyor. Helio P22 işlemci taşıyan telefonun parmak izi tarayıcısı da arka panele yerleştirilmiş. Telefonun diğer özellikleri, geçtiğimiz ay resmiyet kazanan Galaxy M01 ile aynı.

Galaxy M01s’te ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü eşlik ediyor. Ekranın üstündeki V Harfi şeklindeki çentik ise 8 megapiksel kameraya ev sahipliği yapıyor.

Galaxy M01s’te Helio P22 işlemciyi 3 GB RAM tamamlıyor. Telefonun dahili depolama alanı içinse sadece 32 GB kapasite seçeneği bulunuyor. Galaxy M01s’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan 4000 mAh kapasiteli pil, micro USB girişi üzerinden doldurulacak.

galaxy m01s

Akıllı telefon kutusundan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkacak. Android 11’in çıkışının yaklaştığı bu günlerde Android 9 Pie ile gelecek bir telefonla karşılaşmak bir nebze hayal kırıklığı yaratıyor. Bu işletim sistemini One UI Core 1.1 kullanıcı arayüzü tamamlıyor.

Galaxy M01s gri ve mavi olmak üzere iki renk seçeneğiyle raflarda yerini alacak. Akıllı telefon Hindistan’da 9999 rupi (911 TL) karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER