Teknoloji

Samsung Galaxy J7 (2017) sızıntısı farklı tasarımı ve ilginç renk seçeneklerini gösteriyor

galaxy j7 2017Samsung son zamanlarda oldukça etkileyici orta segment telefonlara imza atıyor. Şirketin 2017’de piyasaya çıkan A serisi telefonları, fiyat/performans bakımından etkileyici bir izlenim bırakmıştı. İnternete sızan bilgiler, Galaxy J7 2017 ile Samsung’un uygun fiyatlı telefonlarına bir yenisini daha ekleyeceğini gösteriyor.

2017 model Galaxy J7, potansiyel müşterileri cezbetmek için sadece bileşenlerine güvenmekle yetinmeyecek gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Roland Quandt tarafından Twitter’da paylaşılan fotoğraflar, yeni J7’nin tasarımında geçmiş modellere göre dikkat çekici değişikliklerin yapıldığını gösteriyor.

galaxy j7 2017Yeni Galaxy J7’de anten şeritlerinin daha belirgin hâle getirildiği ve tasarımlarının düz olmaktan çıktığı görülüyor. Sızan fotoğraflar, Samsung’un 2017 model Galaxy J7 için sunacağı renk seçenekleri hakkında da bilgi veriyor. Açık mercan mavisi, sıra dışı renk seçeneği olarak öne çıkıyor. Pembe, altın rengi ve siyah da 2017 model Galaxy J7’nin diğer renk seçenekleri olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy J7 2017 önümüzdeki ay tanıtılabilir

Yeni Galaxy J7’nin önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Tamamen metal kasaya sahip olacağı söylenen telefonda 5.5 inç Full HD Super AMOLED ekran, 13 megapiksel arka ve ön kamera, 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı bulunacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER