Teknoloji

Samsung’un yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 3’ün pil kapasitesi ve şarj hızı doğrulandı

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 akıllı bileklikle ilgili sızıntılar bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Bu sızıntıların en yenisi, akıllı bileklikle tanışmak için çok uzun süre beklemenin gerekmeyeceğini gösteriyor. TUV Rheinland ve Hindistan Standartlar Bürosu tarafından sertifikalandırılan Fit 3’ün piyasaya çıkışının yakında olduğu anlaşılıyor.

Akıllı bileklik her iki sertifikada da SM-R390 adıyla boy gösteriyor. Bu sertifikalar 200 mAh pil kapasitesini ve 5W şarj desteğini doğruluyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Galaxy Fit 2’de pil kapasitesi 159 mAh olsa da, ekranın da daha küçük olduğu biliniyor.

Akıllı bilekliğin teknik özellikleri konusunda henüz fazla detay bilinmiyor.  Ancak daha önce sızan görsellere bakıldığında Fit 3’ün kenarında tek bir tuşun bulunduğu görülüyor. Arka tarafta ise kalp atış hızı sensörünü ve şarj mıknatıslarını fark etmek mümkün oluyor. Sızıntı Samsung’un daha çok yönlü bir yazılım deneyimi ve müzikleri saklamak için yerleşik depolama alanı sunabileceğini gösteriyor.

galaxy fit 3

Galaxy Fit 3’te yerleşik GPS desteği sunulabilir

Selefine kıyasla daha büyük bir cihaz olacağı anlaşılan Galaxy Fit 3’te yerleşik GPS desteğinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor. Görünen o ki, Samsung’un yeni akıllı bilekliğiyle ilgili tüm detaylara hakim olmak için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER