Teknoloji

Samsung Galaxy Fit serisi için geri dönüş sinyali

galaxy fit 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung ve giyilebilir ürünlerden bahsedince herkesin aklına ilk olarak Galaxy Watch geliyor. Ancak şirketin ürün katalogunda akıllı bileklikler de bulunuyor. 2020’nin eylül ayında Galaxy Fit 2 modelini duyurduktan sonra bu alanda sessizliğe bürünen Samsung, Galaxy Fit 3 ile yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Yeni akıllı bilekliğin işareti, Samsung Community’nin Güney Kore forumunda görüldü. Bir kullanıcının “Fit 3 ne zaman satışa sunulabilir?” sorusuna “2022’nin ikinci yarısı veya 2023’ün ilk yarısı” şeklinde bir yanıt verildi. Zaman aralığının oldukça geniş tutulması “güvenli tahmin” yapıldığı izlenimini veriyor.

Fit 3’ün Güney Kore’de 49 ila 50 bin won (655 ila 670 TL) arasında bir fiyat karşılığında satılabileceği söyleniyor. Samsung Galaxy Fit 2’yi de 49 bin 500 won karşılığında piyasaya sürmüştü. Dolayısıyla Samsung’un büyük bir fiyat değişikliğine gitmeyeceği söylenebilir.

Galaxy Fit 3’te ne gibi özelliklerin sunulacağı şu an için bilinmiyor. Orijinal Galaxy Fit’te 0.9 inç olan ekran büyüklüğü Galaxy Fit 2’de 1.1 inçe çıkmıştı. Buna bağlı olarak pil kapasitesi artmış ve pil ömrü de uzamıştı. Samsung’un yeni bilekliğinde SpO2 sensörü ve yerleşik GPS desteği gibi özellikler sunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Galaxy Fit 3 hakkındaki bu ipucunun bir topluluk müdüründen geldiğini belirtmekte fayda var. Ürünlerle ilgili kararlar daha yüksek rütbeli çalışanlar tarafından verildiği için bu bilginin yüzde 100 doğru olmayabileceğini hatırlatmak gerekiyor. Bahsedilen zaman aralığı, Galaxy Fit 3’ün Galaxy Watch 5 ile birlikte tanıtılmayacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER