Teknoloji

Samsung’un yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 3’ün görselleri sızdı

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik bundan iki yıl önce tanıtılmıştı. Bu akıllı bilekliğin takipçisi sonunda kullanıcılarla buluşmaya hazır gibi görünüyor. Galaxy Fit 3 adını taşıması beklenen cihaza ait olduğu söylenen görseller, Samsung’un yeni bilekliğinin tasarımını gösteriyor.

Akıllı bilekliğin teknik özellikleri konusunda henüz fazla detay bilinmiyor. Ancak Fit 3’te AMOLED bir ekranın bulunması ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Ekranın Fit 2’deki 1.1 inç panelden daha büyük olacağı sızan görsellerin verdiği ipuçları arasında yer alıyor.

Görsellere bakıldığında Fit 3’ün kenarında tek bir tuşun bulunduğu görülüyor. Arka tarafta ise kalp atış hızı sensörünü ve şarj mıknatıslarını fark etmek mümkün oluyor. Sızıntı Samsung’un daha çok yönlü bir yazılım deneyimi ve müzikleri saklamak için yerleşik depolama alanı sunabileceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy Fit 3 ne zaman resmiyet kazanacak?

Samsung’un Galaxy Fit 3 akıllı bilekliği ne zaman tanıtacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak başlayan sızıntıların önümüzdeki dönemde artması ve çok fazla zaman geçmeden Fit 3’ün resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER