Teknoloji

Samsung Galaxy F13 resmiyet kazandı, işte özellikleri

samsung galaxy f13
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy F13 Hindistan’da gözler önüne çıktı. Akıllı telefon bir süre önce tanıtılan Galaxy M13 4G ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak 6000 mAh kapasiteli pil M13’ü F13’ten ayırıyor.

F13’ün kalbinde Samsung’un Exynos 850 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 64 ve 128 GB olmak üzere iki seçenek sunuluyor. Depolama alanının üstüne microSD kart desteğiyle 1 TB daha eklenebiliyor.

Akıllı telefon 6.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekrana sahip. Sonsuz-V ekranın üstündeki çentik ise 8 megapiksel çözünürlüklü kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana arka kamerayı 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor.

Galaxy F13’ün 6000 mAh kapasiteli pili, 15W şarj desteğiyle geliyor. Telefonda çift SIM kart kullanmak mümkün. Samsung telefonun SIM kartlar arasında otomatik olarak veri değişimi yapabileceğinin de altını çiziyor.

Akıllı telefon kutusundan Android 12 işletim sistemiyle çıkacak. İşletim sistemini One UI kullanıcı arayüzü tamamlıyor. Telefonda parmak izi tarayıcısı ve yüz tanıma özelliği de mevcut.

Samsung Galaxy F13 için mavi, yeşil ve bakır olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Telefon Hindistan’da 29 Haziran’da 11999 rupiden (2659 TL) başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER