Teknoloji

Galaxy Buds Z2 kablosuz kulaklığın özellikleri ortaya çıktı

galaxy buds z2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung en yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2’yi geçtiğimiz ağustos ayında tanıtmıştı. Güney Koreli şirketin bu kulaklığın uygun fiyatlı versiyonu üzerinde çalıştığı da konuşuluyor. Bu versiyonun Galaxy Buds Z2 ismiyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Duyumcu Max Jambor, Galaxy Buds Z2’de bulunması beklenen özellikler konusunda bilgi verdi. Bu paylaşıma göre, Galaxy Buds 2’nin özelliklerinin büyük kısmını Z2’de de bulmak mümkün olacak. Ancak bu kulaklık için daha az bir para ödemek yeterli olacak.

Galaxy Buds Z2’nin suya ve toza karşı dayanıklılık için IP55 sertifikasına sahip olması bekleniyor. Aktif gürültü engelleme destekli kulaklık, akıllı telefona Bluetooth 5.2 ile başlayacak. 7 saat boyunca müzik dinleme imkanı vereceği söylenen Buds Z2’nin pil ömrü, şarj kutusuyla 38 saate çıkıyor. Sadece 10 dakikalık bir şarjın 5 saat boyunca müzik dinlemek için yeterli olacağı belirtiliyor.

Max Jambor’un paylaşımına göre, Galaxy Buds Z2 için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunulacak. Uygun fiyatlı olacağı söylenen kulaklığın fiyatı konusunda henüz somut bir bilgi yok. Ancak kısa süre içinde Galaxy Buds Z2’ye dair yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER