Teknoloji

Galaxy Buds+ sahipleri için sevindiren gelişme; iki cihazla kullanım kolaylaşıyor

Samsung, Galaxy Buds+ modelini tanıttığında, çoklu cihaz bağlantı özelliği sayesinde iki cihaz arasında bağlantı kesip yeniden bağlantı kurmaya gerek duymadan kesintisiz bağlantı sağlanabileceğini söylemişti. Ancak daha sonra bu özelliğin sadece SmartThings adlı yardımcı uygulamayı çalıştıran Samsung markalı telefonlarla sınırlı olduğu ortaya çıkmıştı.

XDA-Developers‘a göre şimdi, Samsung Galaxy Buds+’ın 1.3.20061151 versiyonarasındaki  numaralı eklentisi yayınlandı. Değişiklik notlarına göre, kullanıcılar iki cihaz ses çıkışını sadece birkaç tıklatmayla değiştirebiliyor.

Ne var ki Samsung, nadiren görülen bazı durumlarda bunun bilinmeyen cihazların kulaklıklara bağlanmasına ve onları kontrol etmesine neden olabileceğini söylüyor. Neyse ki, bu özelliği kapatmayı sağlayan bir seçenek eklenmiş.

Sonuç olarak, eğer iki cihazınız varsa ve bunlar daha önce Samsung Galaxy Buds+ ile eşleştirildiyse, ayrıca bunlardan bir tanesi aktif olarak bağlıysa, diğer cihazın Bluetooth ayarlarına girerek kulaklıkları ona bağlayabilirsiniz. Bir cihazdaki aktif Bluetooth bağlantısını kesip, daha sonra eşleştirme işlemini yaparak diğerini bağlamanız gerekmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER