Teknoloji

Galaxy Buds Live sızıntısı renkleri ve şarj kutusunu gösteriyor

samsung galaxy buds live

Samsung’un “Fasulye” olarak da anılan kablosuz kulaklığının yakında tanıtılması bekleniyor. Bu kulaklık için şimdiye kadar Galaxy Buds X ismiyle anılsa da, yeni bir sızıntı farklı bir isim seçeneğini ön plana çıkarıyor. Bu sızıntı kulaklığın farklı renklerini ve şarj kutusunu da gösteriyor. Samsung Galaxy Buds Live kablosuz kulaklığı ve renk seçeneklerini gösteren paylaşımı ünlü duyumcu Evan Blass yaptı.

Buds Live’ın dış kısmında iki adet mikrofonun ve bir ızgaranın yer aldığı görülüyor. Kulaklık topuzlarının iç kısmını paylaşılan görsellerde görmek mümkün olmasa da, daha önceki sızıntılar bu konuda fikir vermişti. Galaxy Buds Live’ın iç kısmında silikon uçların bulunması beklenmiyor. Bunun da ses izolasyonunu etkileyebileceği belirtiliyor.

Bir diğer fotoğrafta ise Buds Live’ı üç farklı renk seçeneği ve şarj kutusuyla görmek mümkün oluyor. Şarj kutusunun kapağında kauçuk bir şerit olduğu fark ediliyor. Biri kutunun içinde, biri de kutunun alt kısmında olan LED göstergeler de fotoğrafta göze çarpıyor.

Samsung Galaxy Buds Live büyük ihtimalle temmuz ayı sona ermeden resmiyet kazanacak. Kulaklığın 22 Temmuz’da Galaxy Watch 3 akıllı saatle birlikte tanıtılması bekleniyor. Ancak bu ihtimal gerçekleşmezse, gözler 5 Ağustos’taki Note 20 etkinliğine çevrilecek.

İLGİLİ HABERLER