Teknoloji

Galaxy Buds Live Samsung’un mobil uygulamasında görüldü

samsung galaxy buds live

Samsung’un fasulye şeklindeki yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü. Güney Koreli şirket 5 Ağustos’taki etkinlikte duyurulması beklenen kulaklıkla ilgili detayları erken bir güncellemeyle gözler önüne serdi.

Galaxy Buds uygulamasının iOS versiyonu için yayınlanan son güncelleme, Galaxy Buds Live’ın adını doğruluyor. Güncelleme, Samsung’un yeni kulaklığının aktif gürültü engelleme özelliğiyle geleceğini de bir kez daha gösteriyor.

Uygulamada fasulye şeklindeki kulaklığın nasıl takılacağını ve kullanılacağını gösteren kısa bir rehber yer alıyor. Galaxy Buds Live’da dokunuşla kontrol imkanı da mevcut. Ancak dileyen kullanıcılar bu seçeneği uygulama üzerinden devredışı bırakabilecek. Uygulamada Find My Buds (Buds’larımı Bul) özelliği ve ekolayzır ayarları da mevcut.

Galaxy Buds uygulaması, Galaxy Buds Live’ın varlığı konusunda şimdiye kadarki en net işareti veriyor. Kulaklığın tasarımını ve şarj kutusunu gösteren fotoğraflar daha önce ortaya çıkmıştı. Son sızıntıyla birlikte Galaxy Buds Live’a dair bilinmeyenler olarak fiyatı ve çıkış tarihi kaldı.

Galaxy Buds Live için resmi duyurunun, yukarıda da belirttiğimiz gibi, Samsung’un 5 Ağustos’taki etkinliğinde yapılması öngörülüyor. Ancak Samsung’un Galaxy Z Flip 5G‘de olduğu gibi bir sürpriz yapıp erken bir duyuruyu tercih etmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER