FırsatlarManşetler

Samsung’un yeni kulaklığı Galaxy Buds FE Amazon.com.tr’de indirimde

samsung galaxy buds fe

Samsung’un ekim ayında duyurusunu yaptığı yeni tam kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds FE, şu sıralar 1.699 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip. Ancak Amazon.com.tr’de Prime üyeleri, Gülümseten Kasım fırsatları kapsamında bu kulaklığı 1.149 TL gibi dikkat çekici bir fiyattan satın alabiliyor.

Samsung Galaxy Buds FE özellikleri

Galaxy Buds FE, kullanıcılarına modern bir tasarımla rafine edilmiş ses kalitesi sunuyor. Bu yeni nesil kulaklık, ergonomik yapısı sayesinde uzun süreli dinleme seanslarında dahi konfor sahibi olmanızı vaat ediyor. Aktif Gürültü Engelleme özelliği, dışarıdan gelen istenmeyen sesleri minimuma indirirken, kolayca değiştirilebilen farklı boyutlardaki kulaklık uçları her kullanıcıya uygun bir seçenek sunuyor.

Galaxy Buds FE’nin pratik kullanımı, dokunmatik kontrolleri sayesinde daha da artıyor. ANC’yi hızlıca açıp kapatabilme, Ortam Sesi modu ile çevrenizde olup bitenleri duymaya devam edebilme özellikleri, kullanım kolaylığını ön plana taşıyor. Bu sayede dinleme deneyiminizi her duruma göre kişiselleştirmeniz mümkün oluyor.

Ses performansı konusunda yeni Galaxy Buds FE, tek yönlü hoparlörü ile güçlü baslar ve zengin ses kalitesi vaat ediyor. Yüksek kaliteli ses çıkışı, müzikten podcastlere, filmlere kadar her türlü ses içeriğini eksiksiz bir şekilde deneyimlemenizi sağlıyor. Müzikseverler için uzun süren şarj ömrü de dinleme zevkini kesintiye uğratmadan devam ettiren bir diğer artı.

Ürünün mikrofon kalitesi, net görüşmeler ve ses iletileri için özenle tasarlanmıştır. Üçlü mikrofon sistemi, sesi her açıdan yakalayarak karşı tarafa net bir şekilde iletilmesini sağlar. Böylece sesli konuşmalarınızda her kelime açık ve belirgin bir şekilde duyulmaktadır.

Hem kompakt boyutlu hem güçlü. Tek bir şarjla 30 saate kadar dayanan pil, uzun şarkı ve podcast oynatma listelerinize veya sosyal medya videolarınıza gün boyunca eşlik ediyor.

Kişiselleştirme olanaklarıyla Galaxy Buds FE, sadece ses kalitesi değil, kullanılabilirlik konusunda da öne çıkıyor. Galaxy Wearable uygulaması üzerinden yapılan ayarlamalarla Galaxy cihazlarınızla tam uyum içerisinde çalışan bu kulaklıklar, kullanıcı tercihlerine göre özelleştirilebiliyor. Gürültülü ortamlarda bile net iletişim sağlayan bu kulaklıkla, kullanıcılar kendi ses deneyimlerini kişisel zevklerine göre şekillendirebiliyorlar.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER