Teknoloji

Galaxy Buds 2 yeni eşleştirme yöntemiyle geliyor

samsung galaxy buds 2

Samsung önümüzdeki hafta gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde yeni ürünlerini gözler önüne çıkaracak. Bu ürünler arasında Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık da bulunuyor. Samsung Wearable uygulamasının en yeni sürümünde Galaxy Buds 2’yi telefonla eşleştirmek için kullanılacak yeni bir yöntemi de görmek mümkün oluyor.

Daha öncesinde Galaxy Buds modellerini telefonla eşleştirmek için kulaklıkları takmak ve dokunmatik alana dokunarak eşleştirme moduna geçmek gerekiyordu. Ancak Galaxy Buds 2’yle birlikte sadece taşıma kutusunun kapağını açmak ve eşleştirme moduna geçmek için yeterli olacak. Daha sonrasında ise iki topuzu da üç saniye boyunca tutmak yeterli olacak.

Galaxy Wearable uygulamasının turuncudan maviye dönüşmesi de uygulamada görülen değişiklikler arasında yer alıyor. Uygulamanın yeni sürümü hâlihazırda Galaxy Store’dan indirilebiliyor.

Samsung Galaxy Buds 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic modellerini 11 Ağustos’ta gözler önüne çıkaracak. Galaxy Buds 2’nin Avrupa’da 170 avro karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER