Manşetler

Samsung Galaxy Buds 2 Pro duyuruldu: Kristal berraklığında ses çözünürlüğü

galaxy buds 2 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung bugün Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir telefonlarının ve Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatlerinin yanı sıra, yeni kulakiçi kulaklıklar Galaxy Buds 2 Pro’yu da duyurdu. Şirketin belirttiğine göre Buds 2 Pro, kristal berraklığında ses çözünürlüğüyle kullanıcıların, içerikten hiç kopmamasını sağlayan üstün Hi-Fi 24bit Ses özelliği ile birlikte geliyor.

Yeni Samsung kesintisiz codec (SSC HiFi) sayesinde, yüksek kaliteli müzik sesleri, hiçbir kesinti yaşanmadan aktarılırken, 2 çıkışlı hoparlör, bu sesleri hiç olmadığı kadar zenginleştiriyor. Yeni kompakt ve ergonomik tasarım, yüzde 15 daha küçük boyutuyla dikkatleri çekiyor ve kullanımı kolaylaştırıyor. Ayrıca, kulaklığın oynamasını önlemek üzere tasarlanan güvenli kulak içi uyumuyla antrenman ve egzersizlere mükemmel uyum sağlıyor. Yeni Galaxy Buds2 Pro, dış ortam gürültüsünü kesen güçlü ‘ANC’ özelliği sayesinde hareket halindeyken gelen çağrıları yanıtlamaya fırsat sunuyor. Ayrıca, SmartThings Find, ister kılıfın içinde, ister dışında olsun, kaybolan kulaklıkları hızlı ve kolayca bulmayı sağlıyor.

Galaxy Buds 2 Pro’nun yüzde 90’ında geri dönüştürülmüş malzeme kullanılıyor

Samsung, Galaxy S22 serisinden bu yana, geri dönüştürülmüş malzemeleri yalnızca ambalajlarda değil, aynı zamanda yeni ürünlerinin donanımlarında da kullanmaya devam ediyor. Samsung, bu doğrultuda yeni Galaxy Buds2 Pro’nun yüzde 90’ında geri dönüştürülmüş malzeme kullanıldığını açıkladı. Yeni Galaxy Z serisinde, okyanus kaynaklı plastikler temel bileşenlerde, geri dönüştürülmüş kağıt malzemeler ise ambalajlarda kullanıyor. Samsung, birinci nesil Galaxy katlanabilir cihazlarda kullanılan ambalajlarla kıyaslandığında, yeni Galaxy Z serisinde ambalaj boyutunu da %58 oranında azalttı[28]. Bu da yıl boyunca nakliyattan kaynaklanan karbon emisyonlarının yaklaşık 10.000 ton azalacağı anlamına geliyor.

Galaxy Buds 2 Pro ise, Graphite, White ve Bora Purple olmak üzere yeni katlanabilir cihazlarla mükemmel bir uyum sağlayacak üç yeni yumuşak ve naturel renk seçeneğiyle pazarda yerini alacak. 10 Ağustos’tan itibaren ön siparişe açılacak olup, 9 Eylül itibarıyla Samsung mağazalarında yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER