Teknoloji

Galaxy Buds 2 kutu açma videosunda görüldü

galaxy buds 2

Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık, Samsung’un gelecek hafta düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma kısa bir süre kalmışken internete sızan kutu açma videosu, kulaklığa dair pek çok detayı görmeyi mümkün kılıyor.

Videoda Galaxy Buds 2’nin Galaxy Wearable uygulaması üzerinden kurulumu da gösteriliyor. Kulaklığın kutusundan Galaxy Buds 2’nin yanı sıra USB-A USB-C şarj kablosu, ekstra kulaklık ucu ve kullanım kılavuzu gibi belgeler de çıkıyor.

Küçük ve kare görünümlü bir taşıma kutusuna sahip olan Galaxy Buds 2’nin görüntüsü ise Buds Pro’dan pek farklı değil. Şarj kutusunun dışı beyaz olsa da, içinde renk olarak zeytin yeşili tercih edilmiş.

Videoda Galaxy Wearable uygulamasının ayarları da gösteriliyor ve kulaklığın nasıl eşleştirme moduna alınacağı anlatılıyor. Uygulama henüz Galaxy Buds 2’yi destekleyecek şekilde güncellenmemiş gibi görünüyor.

Samsung 11 Ağustos’taki Unpacked etkinliğinde Galaxy Buds 2 ile birlikte  Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ü de tanıtacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER