Fırsatlar

Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık için A101’de 1.200 TL’lik fiyat avantajı

galaxy buds 2

Samsung’un en çok ilgi gören kablosuz kulaklıklarından biri olan Galaxy Buds 2, A101’in Aldın Aldın fırsatları kapsamında online mağazada 1.599 TL’ye satılıyor. Kulaklıkların mor, beyaz ve grafit olmak üzere üç rengi satışta bulunuyor. Samsung Shop Online’a baktığımızda, aynı ürünün 2.799 TL’lik fiyata sahip olduğunu görüyoruz. Bu da, 1.200 TL’lik bir fiyat avantajının bulunduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri

Samsung Galaxy Buds 2, teknoloji devi Samsung’un en hafif ve en sofistike tasarımlarından birini temsil ediyor. Toplamda sadece 10 gram ağırlığında olan bu zarif kulaklıklar, yeni nesil taşınabilir ses deneyimini üst düzeye çıkarıyor. Varsayılan olarak açık olan ve Galaxy Wearable uygulaması üzerinden özelleştirilebilen Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği sayesinde, dış dünyanın gürültüsünden uzaklaşabilir ve müziğinize odaklanabilirsiniz.

Galaxy Buds 2’nin sunduğu kişiselleştirme seçenekleri arasında yer alan altı farklı ekolayzır ayarı ile kendi ses tarzınızı yaratabilirsiniz. Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla ayarlanabilen üç kademeli ortam sesi seviyesi sayesinde, çevresel bilinci tamamen siz kontrol edebilir ve istediğiniz zaman dış dünya ile bağlantınızı kesip, yalnızca önem verdiğiniz seslere odaklanabilirsiniz.

Galaxy Buds 2 aynı zamanda görünümü ile de ses kalitesi kadar iz bırakmayı başarıyor. Makine öğrenimi tabanlı çözümü, üç mikrofon ve bir ses yükseltme birimi ile desteklenen bu kulaklıklar, çağrılarınızın açık ve net olmasını sağlıyor. Yuvarlak ve ergonomik tasarımı, çağrılarda rüzgar etkisini minimize ederken, POLQA standartlarına göre laboratuvar ortamında test edilen üstün çağrı kalitesi sunuyor.

İki mikrofon sayesinde ortam seslerini tespit eden ve arka plan gürültüsünü etkileyici bir şekilde %98 oranında azaltma kapasitesine sahip olan Galaxy Buds 2, müzik ve multimedya içeriklerinizi sürükleyici bir biçimde yaşamanızı sağlıyor. Buds 2; dengeli ses çıkışı, rahat oturan tasarımı ve ANC özelliği ile içinde yaşadığınız dünyayı yeniden keşfetmenize olanak tanıyor.

Galaxy Buds 2, şarj konusunda da sizi yarı yolda bırakmıyor. Tam dolu şarj edilmiş bir şarj kutusu ile 20 saate kadar dayanan pil ömrü sunuyor. Bu uzun süreli bağımsızlık, Galaxy Wearable uygulaması ile yapılan “Kulaklık testi” sayesinde kulağınıza mükemmel uyum sağlayacak silikon uçlarla maksimum ANC performansı sunmayı hedefliyor.

Son olarak, Galaxy Buds 2’nin tasarımı modaya uygun renklerle tamamlanıyor. Seçilebilecek farklı renk seçeneklerinin her biri, zevkinize uygun stilinizi yansıtmanıza olanak tanırken, kullanışlı şarj kutusu ile kulaklıklarınızı güvenli, şarjlı ve taşınabilir tutmanızı kolaylaştırıyor. Klasik grafit, kusursuz beyaz, dingin zeytin yeşili veya şık eflatun; her zevke uygun bir Galaxy Buds 2 bulunuyor.

Kısacası, Samsung Galaxy Buds 2 ile sadece ses değil, aynı zamanda tarz ve konfor da sizinle. Gittiğiniz her yerde ideal ses deneyimini yaşamanıza imkan tanıyan bu kulaklıklar, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER