Teknoloji

Galaxy Buds 2 aktif gürültü engelleme özelliğiyle gelecek

samsung galaxy buds 2

Samsung Galaxy Buds 2 hakkında daha önce çıkan haberlerde kablosuz kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmayacağı öne sürülmüştü. Ancak ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşım farklı bir durumu gösteriyor.

Paylaşılan ekran görüntüsünde Galaxy Buds 2’nin aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı görülüyor. Hâlihazırda sadece Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live modellerinde aktif gürültü engelleme özelliği mevcut. Galaxy Buds ve Galaxy Buds Plus’ta ise pasif ses baskılama özelliği bulunuyor.

Galaxy Buds 2’de silikon kulak uçlarının bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Ortam Sesi özelliği burada devreye giriyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde etraflarındaki sesi de duyabilecek. Bu özellik orijinal Galaxy Buds’ta da mevcuttu. Galaxy Buds 2’nin orijinal versiyona kıyasla daha kuvvetli bir bas çıkışına sahip olacağı da belirtilenler arasında yer alıyor.

samsung galaxy buds 2Samsung Galaxy Buds 2 önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Kablosuz kulaklığın ABD’de 150 ila 170 dolar, Avrupa’da ise 180 ila 200 avro arasında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER