Teknoloji

Galaxy Book 3 Pro’da hafif kasa değişmeyecek, ekranlar büyüyecek

galaxy book 3 pro

Samsung Unpacked etkinliğini 1 Şubat’ta gerçekleştirecek. Bu etkinliğin yıldızı hiç kuşkusuz Galaxy S23 serisi telefonlar olacak. Ancak Samsung bu etkinlikte Galaxy Book 3 serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıtacak. Standart modelin yanı sıra iki Galaxy Book 3 Pro ve bir Ultra modelin kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Yeni bir sızıntı, Pro versiyonun özelliklerine ışık tutuyor.

Book 3 Pro için 14 ve 16 inç olmak üzere iki farklı ekran seçeneği sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Her iki versiyonda da AMOLED panellerin tercih edileceği belirtiliyor. Samsung’un bir önceki nesli 13.3 ve 15.6 inç ekranlar ve Full HD panelleri kullanıcılara sunduğunu hatırlatmakta fayda var.

Dizüstü bilgisayarda Intel’in en yeni nesil işlemcilerinin kullanılacağı belirtiliyor. Bunlardan birinin Core i5-1340P olacağı ifade ediliyor. Core i7 versiyon konusunda ise henüz net bir işaret gelmiş değil.

Galaxy Book 3 Pro’da işlemciye 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanı eşlik edecek

İşlemciye 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. 120 Hz ekran yenileme hızı ve Windows 11 Home işletim sistemi de özellikler arasında sayılıyor. Dizüstü bilgisayar için bej ve grafit renk seçeneklerinin sunulacağı belirtiliyor.

Galaxy Book 3 Pro hakkındaki tüm detayları öğrenmek için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER