Teknoloji

Galaxy A9s sızıntısı dört arka kameranın detaylarını gösteriyor

galaxy a9s

Akıllı telefon üreticilerinin son zamanlarda cihazlarda en fazla sayıda kamerayı sunma konusunda bir yarışa girdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Huawei’nin üç arka kameralı P20 Pro ile başladığı bu yarışa LG de üç arka kameralı V40 ThinQ ile katılmıştı. Samsung ise dört arka kameralı Galaxy A9s ile bu rekabette yeni bir dönemi başlatacak gibi görünüyor.

A9s’in arkasında dört lensli bir kamera modülünün bulunacağına dair haberler uzun süredir etrafta dolaşıyordu. Güney Koreli şirket de bu konuda çeşitli ipuçları vermişti. Ancak ünlü duyumcu Evan Blass tarafından yapılan son paylaşım, Galaxy A9s’in dört lensli kamera modülünün detaylarının görülmesini sağlıyor.

Blass’ın paylaştığı fotoğrafa göre, 24 megapiksel çözünürlüklü lens telefonun ana kamerası işlevini görüyor. 8 megapiksel çözünürlüklü kamera ise 120 derecelik geniş görüş açısı sunuyor. 10 megapiksel çözünürlüklü telefoto lens ve 5 megapiksel çözünürlüklü derinlik kamerası da kurulumu tamamlıyor.

Galaxy A9s’te 6.38 inç büyüklüğünde bir ekran bulunması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 660 işlemci taşıyacağı söylenen telefonda 3720 mAh kapasiteli pilin olduğu konuşuluyor. Dört arka kameraya rağmen, Galaxy A9s tipik bir orta segment cihazı profili çiziyor.

Galaxy A9s 11 Ekim’de tanıtılacak

Galaxy A9s, Samsung’un 11 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacak. Telefonun ismi henüz kesinleşmese de, kısa süre içinde bu konuda resmi açıklamayı duymak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER