Manşetler

Galaxy A9 için Türkiye’de ön sipariş dönemi başladı

samsung galaxy a9 ön inceleme

Dünyanın dört arka kameralı ilk akıllı telefonu olan Samsung Galaxy A9, geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Kamera sayısının fazlalığıyla dikkat çeken cihaz, sonunda Türkiye’de de ön siparişe çıktı.

Galaxy A9’un arkasında bulunan 24 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüğe sahip 120 derece ultra geniş açılı kamera, 10 megapiksel çözünürlüklü tele kamera ve Canlı Odak özelliğine sahip 5 megapiksel çözünürlüklü kamera eşlik ediyor. 3800 mAh kapasiteli pili, 128 GB dahili depolama alanı ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.3 inçlik Super AMOLED ekranı da telefonun dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”tefY83KOYGo”]

Samsung Galaxy A9 için ön sipariş döneminde ve sonrasında da bir süre için geçerli olacak özel bir fırsat da sunuyor. 19 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında kampanyaya katılan Samsung yetkili satış noktaları ve yetkili online satış kanallarından yeni Galaxy A9’u satın alanlar, 20 Aralık tarihine kadar shop.samsung.com/tr/galaxy-a9-hediye-ceki internet adresinden üye olarak form doldurmak suretiyle belirtilen kampanya koşullarını yerine getirdiklerinde, Samsung Online Mağaza’daki (shop.samsung.com/tr) giyilebilir cihazlar, tabletler ve aksesuarlar ürün gruplarında geçerli 500 TL (KDV Dahil) değerinde hediye çeki kazanma fırsatını yakalayacak. Kampanya 1700 adet hediye çekiyle sınırlı olduğu için fırsattan yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

Galaxy A9 Türkiye satış fiyatı ne kadar?

Galaxy A9, bugün itibarıyla ön siparişe sunuldu. Petrol Mavisi, Gece Siyahı ve Şeker Pembesi renk seçeneklerine sahip telefon için 4299 TL ödemek gerekiyor. Akıllı telefonun sevkiyatı ise 3 Aralık itibarıyla başlayacak.

İLGİLİ HABERLER