Manşetler

Döner kameralı Samsung Galaxy A80 Türkiye’de

samsung galaxy a80
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung geçtiğimiz nisan ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy A80’i Türkiye’de satışa sundu. Galaxy A80, döner kamera mekanizmasıyla sektörde bir ilk olma özelliğine sahip. Mekanizma üzerinde bulunan üç kamerasıyla ve yeni sonsuz ekran tasarımıyla dikkatleri çekmişti.

Ön ve arka kamera görevini yerine getirebilen üçlü kamera, döner mekanizması sayesinde Galaxy A80’in video ve fotoğraf çekiminde “taviz vermeyen bir deneyim” sağlıyor. Bu kamera sistemi, videolarınızı kaydederek, anılarınızın tek bir videoda izlenebilmesini olanaklı kılıyor.

48 MP ana kamerasıyla Galaxy A80 hem gece hem gündüz net ve parlak fotoğraflar çekme olanağını sunuyor. 123 derece ultra geniş açılı lens ile de her anı fotoğraflayabilecek veya canlı video paylaşımında bulunabileceksiniz.

Galaxy A80’in 3 boyutlu derinlik kamerası, daha derinlikli bir görüntü elde edecek şekilde video çekmenizi sağlıyor. Canlı Odak Video modu gibi özellikler yaşadığınız en güzel anları yansıtan, sinema filmi canlılığında video klipler yaratmanızı mümkün kılıyor. Bunun yanı sıra Süper Dengeli Video modu profesyonel düzeydeki aksiyonlu videolarınızda sıçramaları ve titremeleri azaltıyor.

Galaxy A80, yeniden tasarlanmış Sonsuz Ekranı ile multimedya içeriklerini tüm canlılığıyla yaşamanızı sağlıyor. Galaxy A80’in Super AMOLED ekranı 20:9 görüş açısına sahip ve uçtan uca 6.7 inçlik FHD+ çözünürlük sunuyor. Kulaklık ve Bluetooth mikrofon kullanırken Dolby Atmos ile görsel-işitsel deneyiminizi bir adım daha ileriye taşıyor.

Galaxy A80 işlemcisinden yazılımına kadar özel tasarlanmış güvenlik platformu Samsung Knox ile donatıldı. Parmak izi sensörü uygulamalara ve web sitelerine güvenli bir şekilde kolayca erişimi mümkün kılıyor.

Akıllı Performans Yükselticisi ile Galaxy A80’inizi istediğiniz her yerde uzun süre kullanabileceksiniz. Akıllı performans optimizasyon yazılımı, cihazın CPU, RAM ve batarya kapasitesini en yüksek düzeye çıkarıyor ve Galaxy A80’inizin günlük ihtiyaçlarınıza göre adaptasyonunu sağlıyor.

Galaxy A80 Türkiye’de Siyah, Açık Pembe ve Açık Gri olmak üzere üç renk seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Galaxy A80 fiyatı 6099 TL olarak açıklandı.

İLGİLİ HABERLER