Teknoloji

Samsung Galaxy A serisinin yeni üyesi için ilk işaret

galaxy a70e

Samsung, orta segment akıllı telefonlarını yenilemeye çoktan başladı. Galaxy A71, A51 ve A01 modelleri şimdiden resmiyet kazanırken, Galaxy M31 de gelecek hafta itibarıyla raflardaki yerini alacak. Ancak Samsung, bu “1” neslinin üyesi olmayan başka bir cihaz daha hazırlıyor gibi görünüyor. Galaxy A70e adını taşıyan bu telefonun orijinal A70’e kıyasla daha “basit” özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

Galaxy A70e’ye ait olduğu söylenen üç boyutlu taslak, telefonun tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor. Telefonun arka panelinin sol üst köşesine dikey olarak yerleştirilen üç sensörlü kamera ve panelin ortasındaki parmak izi tarayıcısı, göze çarpan ilk unsurlar oluyor.

Üç sensörlü kamera sisteminde ana sensöre eşlik eden diğer iki sensörün makro veya derinlik sensörleri olması bekleniyor. Arka panelin bir diğer üyesi olan parmak izi tarayıcısı, orijinal Galaxy A70’te ekranın içine yerleştirilmişti.

Galaxy A70e ne zaman çıkacak?

Galaxy A70e’nin alt kenarına bakıldığında micro USB girişi ve hoparlör ızgarası görülüyor. 3.5 mm. kulaklık jakı ise üst kenarda yer alıyor. Telefonun ön tarafına bakıldığında ise Samsung’un Sonsuz-V olarak tanımladığı ekranın tercih edildiği anlaşılıyor.

Galaxy A70e’yle ilgili olarak Samsung’dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Güney Koreli şirketin telefonun duyurusunu çok gecikmeden yapması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER