Teknoloji

Galaxy A serisinin yeni üyesinin tanıtım tarihi belli oldu

galaxy a54

Samsung Galaxy A serisinin yeni üyesinin gelişi, şirketin Hindistan ofisi tarafından yapılan paylaşımla doğrulandı. 18 Ocak’ta gözler önüne çıkacak bu yeni üyenin Galaxy A54 olması muhtemel görünüyor.

A54’ün ocak ayında tanıtılacağına dair haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Dolayısıyla bu tahminde bulunmak pek zor görünmüyor. Samsung’un paylaşımında A54 adı geçmezken, şirket 120 Hz yenileme hızına sahip ekrana vurgu yapıyor.

Paylaşımda telefonun renk seçeneklerini görmek de mümkün oluyor. Samsung yeni telefonunun renk seçeneklerini Müthiş Siyah, Müthiş Yeşil ve Müthiş Bordo olarak adlandırıyor.

galaxy a54

Samsung’un Galaxy A34 modelini tanıtması da ihtimaller arasında yer alsa da, bu telefon hakkında çıkan haberlerde 90 Hz ekrandan bahsedilmişti. Dolayısıyla 120 Hz ekranın varlığı A34 ile karşılaşma ihtimalini aşağıya çekiyor.

Galaxy A54 sızıntıları ve son paylaşım arasında bazı tutarsızlıklar var

Galaxy A54 sızıntıları ve bu paylaşım arasında bazı tutarsızlıkların olduğunu da belirtmek gerekiyor. Sızıntılarda telefonun beyaz renkli versiyonunu görülmüştü. Ancak renk seçeneklerinde beyazdan bahsedilmiyor. Buna ek olarak, sızıntılarda ekran büyüklüğü 6.4 inç olarak gösterilse de, şirketten yapılan paylaşımda ekran büyüklüğü 6.6 inç olarak belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER