Teknoloji

Samsung Galaxy A53 5G için bir işaret daha geldi

samsung galaxy a53 5g

Samsung’un Galaxy A serisi telefonları şirketin portföyünde önemli bir yer tutuyor. Serinin başarısını sürdürmek isteyen Güney Koreli şirket, Galaxy A53 5G isimli modeli kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonun tasarımını gösteren görseller daha önce internete sızmıştı. Buna ek olarak, bir benchmark testi sonucu da telefonun özelliklerini göstermişti. A53 5G şimdi de Çin’in sertifika kurullarından 3C tarafından onaylandı.

3C sertifikası telefon hakkında pek fazla detay vermiyor. Sadece cihazın 15W şarj adaptörüyle geleceği bilgisi görülüyor. Çok satması beklenen bir telefonun şarj adaptörünün hızının görece düşük kalmasının hayal kırıklığı oluşturan bir durum olduğu söylenebilir.

galaxy a53 5gGeçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Galaxy A52, A52 5G ve A52s 5G modellerinde 25W şarj desteği mevcut. Ancak bu telefonların kutusunda da 15W şarj adaptörü bulunuyor. Dolayısıyla Samsung’un bu tercihine pek şaşırmamak gerekiyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Samsung Galaxy A53 5G Exynos 1200 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 6 GB RAM, Android 12, 120 Hz Full HD+ AMOLED ekran, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı, dört arka kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER