Teknoloji

Galaxy A53 5G görselleri küçük değişiklikleri gösteriyor

samsung galaxy a53 5g

Samsung Galaxy A52 5G’nin takipçisi önümüzdeki yılın başlarında gözler önüne çıkacak. Bu telefonun Galaxy A53 5G adını taşıması bekleniyor. OnLeaks ve Digit tarafından paylaşılan görseller, telefonun tasarımını şimdiden görmeyi sağlıyor.

A53 5G’nin tasarım bakımından selefinden pek farklı olmadığı göze çarpıyor. Kenarlardaki kavisin bir miktar azaltıldığı görülürken, kamera çıkıntısının da arka panelle biraz daha pürüzsüz şekilde bütünleştiği dikkat çekiyor.

Telefonun kasası, kamera çıkıntısı hariç 8.14 mm. kalınlığında. Kamera çıkıntısı da sisteme dahil olduğunda kalınlık 9.73 mm. oluyor.

A53 5G’de 3.5 mm. kulaklık jakından vazgeçmişe benziyor. Akıllı telefonun görsellerinde kulaklık jakına rastlanmıyor. 120 Hz AMOLED ekran ve 64 megapiksel ana arka kamera gibi unsurlarda değişiklik beklenmiyor.

galaxy a53 5gSamsung Galaxy A53 5G için siyah, beyaz, açık mavi ve turuncu olmak üzere dört renk seçeneğinin sunulacağı belirtiliyor. Telefonun 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER