Teknoloji

Galaxy A53 5G fotoğrafları dört arka kamerayı gösteriyor

samsung galaxy a53 5g

Samsung Galaxy A53 5G hakkındaki haberlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Kısa süre önce resmi belgelerde boy gösteren telefonun teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de A53 5G’ye ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızdı.

Bu fotoğrafların telefonu tek parça olarak göstermediğini belirtmek gerekiyor. Telefonun arka paneli ve çerçevesi monte edilmemiş şekilde fotoğraflarda görülüyor. Fotoğrafta arka panelin rengi siyah olsa da; renk seçenekleri arasında beyaz, mavi ve turuncunun da bulunması bekleniyor. Samsung’un aynı renk paletini Galaxy A13 ve A33 5G modellerinde de kullanacağı söyleniyor.

TENAA kayıtlarında, geçmiş sızıntıların aksine, telefonda üç arka kameranın bulunacağı belirtilmişti. Ancak sızan fotoğraflar kayıtların hatalı olduğunu ve telefonun arkasında dörtlü bir kamera sisteminin bulunduğunu gösteriyor. Burada ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. Ultra geniş açılı kameranın çözünürlüğünün ise 32 megapiksel olacağı söyleniyor.

TENAA kayıtlarında telefondaki ön kamera sayısı da iki olarak belirtilmişti. Ancak sızan fotoğraflara göre, telefonun önünde tek bir ön kamera bulunuyor. Daha önce ortaya çıkan görsellerde de telefonun önünde tek bir kameranın olduğu görülmüştü.

Samsung Galaxy A53 5G için iki farklı işlemci seçeneğinin sunulması ve bunlardan birisinin de Exynos 1200 olması bekleniyor. Telefonun ayrıca 4G versiyonunun da kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor. Tanıtımın yılın ilk çeyreğinde yapılması da öngörüler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER