FırsatlarManşetler

Yeni satışa çıkan Samsung Galaxy A53 5G için dikkate değer indirim [Günün Fırsatları]

samsung galaxy a53 5g galaxy a54

Piyasaya yeni çıkmış bir telefonu tavsiye edilen satış fiyatına nazaran daha ucuza satın almak isterseniz, Amazon.com.tr’deki Samsung Galaxy A53 5G fırsatına bir göz atmanızı tavsiye ederiz. 8699 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan Samsung Galaxy A53 5G, bu alışveriş sitesinde 7390 TL’lik fiyattan satılıyor. Beyaz ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekranıyla 120 Hz yenileme hızının akıcılığını sunan bu telefonun 6.5 inçlik Sonsuz O ekranı, 800 nitlik maksimum parlaklığıyla açık havada iyi bir görüş imkanı sunuyor. 64 megapiksel optik görüntü sabitleme sistemli ana kameranın başrolde olduğu dört arka kamerası var. 5nm tabanlı sekiz çekirdekli işlemcisinin yanında 8 GB RAM’i mevcut. Sanal RAM özelliği sayesinde ek RAM imkanı da var. 5000 mAh kapasiteli pili ise 25W hızlı şarj desteği sunuyor. Kutudan güç adaptörünün çıkmadığını belirtelim. Amazon.com.tr’deki bu sınırlı süreli fiyat avantajı gayet iyi görünüyor.

Cep telefonunuzu arabada kullanmak için aksesuar arayışındaysanız, Amazon’daki Spigen Araç ve Telefon Aksesuarlarında %21 oranına varan indirim fırsatı dahilindeki ürünlere de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Oyun bilgisayarı satın almak isteyenler için Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar de dikkat edilmesi gereken fırsatlardan biri gibi görünüyor. 15.6 inç Full HD ekran, AMD Ryzen 7 5800H işlemci, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB VRAM’li ekran kartı gibi özellikleri var. Bu paket yüzde 26’lık indirimle yaklaşık 18 bin 500 TL’lik fiyattan sunuluyor. İşletim sistemi için ayrı lisans gerektiğini belirtelim. Bu ürünün dışında çeşitli Lenovo Bilgisayar ve Aksesuarlarında %18 oranına varan indirim fırsatına da göz atmanız tavsiye ederiz.

TV satın almayı düşünenlere de n11’deki Samsung UE55AU7000 55″ Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV fırsatını öneririz. Her ne kadar 2020 model TV olsa da, 55 inç ekranı ve sahip olduğu akıllı özelliklerle, 10 bin TL’nin altındaki fırsat fiyatının hakkını verecektir. Bu modelin bir sonraki 2021 model versiyonu olan 55AU8000 modelini incelemiştik. İnceleme yazısına ve videosuna bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER