Teknoloji

Galaxy A52s 5G Bluetooth sertifikası aldı

samsung galaxy a52s 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A52s 5G hakkındaki haberler bir süredir artmış durumda. Akıllı telefonun Bluetooth SIG tarafından onaylanarak Bluetooth sertifikası alması, çıkışının çok da uzak olmadığını bir kez daha gösteriyor.

Kayıtlarda A52s 5G’nin teknik özellikleriyle ilgili bilgi verilmiyor. Ancak daha önce ortaya çıkan Geekbench test sonucu sayesinde telefonun özelliklerini görmek mümkün olmuştu. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 778G işlemcinin bulunması ve bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Kutusundan Android 11 ile çıkacak telefonda NFC ve Wi-Fi 6’nın mevcut olacağı da ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtları sayesinde görülmüştü.

Samsung’dan A52s 5G konusunda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ne var ki, sızıntılar sayesinde telefonun fiyatı konusunda da fikir edinmek mümkün olmuştu. Telefonun 128 GB depolama alanına sahip versiyonu Avrupa’da 450 avro karşılığında satılacak.

Samsung Galaxy A52s 5G hakkındaki haberlere yenilerinin de eklenmesi bekleniyor. Telefonun kısa süre içinde resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER