Teknoloji

Samsung Galaxy A52 ve A72 tanıtımı için özel Unpacked etkinliği düzenliyor

samsung galaxy a52
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung 17 Mart 2021 tarihinde bir Unpacked etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Bu yılın ikinci etkinliği “Galaxy Awesome Unpacked” olarak adlandırılıyor. Son Galaxy A serisi sızıntıları ve geçen yılın modelleri için hazırlanmış ve başlığında “Awesome” kelimesini içeren tanıtım videosu, bu etkinlikte Galaxy A52 ve A72 modellerini göreceğimize dair beklentileri daha da kuvvetlendiriyor.

Tamamen orta segment cihazları tanıtmaya odaklanmış bir etkinlik sıra dışı görünüyor. Ne var ki, sızan bilgiler Samsung’un bu telefonları epey ciddiye aldığını gösteriyor. Üstelik bu telefonların selefleri olarak nitelendirilen Galaxy A51 ve A71 modellerinin gördüğü ilgi de Samsung’un verdiği önemi artırmış olabilir. Samsung’un daha çok üst sınıf telefonları için sunduğu aylık güvenlik güncellemeleri taahhüdünün Galaxy A52 5G modeli için de geçerli olacağı belirtiliyor. Sızıntılar da bu yeni telefonlarda yüksek yenileme hızlı ekranların bulunacağını gösteriyor.

Samsung’un Galaxy A52 ve Galaxy A72 modellerini tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Awesome Unpacked etkinliği 17 Mart Çarşamba günü Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak. Etkinlik Samsung’un YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Tanıtılacak yeni modellerle ilgili detayları da en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacağınızı şimdiden belirtelim.

İLGİLİ HABERLER