Teknoloji

Galaxy A52 5G için erken kutu açılımı videosu

galaxy a52 kutu açılımı

Galaxy A52 5G muhtemelen gelecek hafta, Samsung’un düzenleyeceği yılın ikinci Unpacked etkinliğinde duyurulacak. Ancak GSMArena tarafından dikkat çekilen bir erken kutu açılımı videosu sayesinde bu Android telefonun nasıl bir şey olduğunu görmek için daha fazla beklememiz gerekmiyor.

Yakında beklenen orta segment telefon ile ilgili olarak son birkaç haftadır epey sızıntı görmüştük. YouTube yapımcısı Moboaesthetics tarafından paylaşılan video sayesinde bunların birçoğu onaylanıyor.

Uzunca videoda dile getirilen özellikler arasında 64 megapiksel, optik görüntü sabitlemeli ana kamera, 120 Hz ekran, IP67 ile belgelenen suya ve toza dayanıklılık, ekran altı parmak izi sensörü ve 4500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Galaxy S21 serisinin aksine, microSD kart ile depolama alanını artırmak mümkün olacak.

Galaxy A52 5G ve etkinlikte beklenen bir diğer telefon olan A72 5G modellerinin her ikisinin de 5G barındırmayan, daha düşük fiyatlı ve özellikleri biraz daha düşük profilli olan versiyonları da gelecek. Örneğin sözü edilen modellerde 120 Hz yerine 90 Hz ekran bulunacak. Her ne olursa olsun, Türkiye’de satılmasını beklediğimiz o 5G özellikli olmayan telefonlar da rekabetçi orta segment telefonlar olacaktır.

Samsung, gelecek hafta gerçekleştireceği etkinlikte neleri duyuracağını açıklamadı. Ancak bu videonun ortaya çıkışı ve son sızıntılar, A52 5G’nin çok yakında geleceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER