Teknoloji

Galaxy A51s resmi belgelerde görüldü; benchmark testinden geçti

samsung galaxy a51

Galaxy A51, yılın ilk çeyreğinin en popüler Android telefonlarından biri olmuştu. Samsung, bu akıllı telefonun başarısını biraz daha gelişmiş özelliklere ve 5G desteğine sahip bir modelle sürdürmeyi planlıyor. gibi görünüyor. Galaxy A51s adını taşıması beklenen telefon Wi-Fi Alliance ve NFC Forum tarafından onaylanırken; Geekbench’in benchmark testi de telefonun özellikleri konusunda bilgi veriyor.

Benchmark testi sonucuna göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemci ve 6 GB RAM bulunuyor. Akıllı telefon testten tek çekirdekte 622, çok çekirdekte ise 1928 puan alıyor. Android 10 işletim sisteminin varlığı da benchmark testinin sonuç sayfasında görülüyor.

Wi-Fi Alliance’ın sertifikası da Android sürümünü doğrularken, çift bant Wi-Fi bağlantısının varlığını gösteriyor. NFC Forum’un sertifikası ise NFC’nin varlığını doğrulamak dışında bir bilgi sunmuyor.

Galaxy A51s

Galaxy A51s, teknik özellikleri itibarıyla A51 ile hemen hemen aynı yerde duracak gibi görünüyor. Yine de, Samsung’un aradaki farkı biraz daha belirginleştirmek adına başka değişiklikler yapması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER