Teknoloji

Galaxy A50 için önemli kamera güncellemesi

samsung galaxy a50

Samsung Galaxy A50, 2019’un en çok ilgi gören orta segment telefonları arasında yer alıyor. Güney Koreli şirket, bu telefonun takipçisi olarak tanımlanabilecek A50s ve A51 modellerini çıkarsa da; A50’yi de unutmuyor.

Samsung’un A50 için dağıtıma çıkardığı son yazılım güncellemesi, kullanıcılara çeşitli yenilikler vadediyor. Bu yenilikler arasında ön plana çıkan ise geliştirilmiş kamera deneyimi oluyor. Samsung’un A50 güncellemesiyle kullanıcılarına sundukları arasında daha istikrarlı Wi-Fi ve Akıllı Yakalama gibi iyileştirmeler ve özellikler de bulunuyor.

Samsung’un A50 için hazırladığı güncelleme, A505FDDU3ASL5 sürüm numarasıyla Hindistan’da dağıtıma çıkmış durumda. 640 MB büyüklüğündeki güncelleme, aralık ayı güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Galaxy A50 Android 10 güncellemesini nisan ayında alacak

Değişiklik kaydına bakıldığında ise gelişmiş kamera istikrarı ve görüntü kalitesinin yanı sıra, Akıllı Yakalama özelliği öne çıkıyor. Akıllı Yakalama sayesinde daha uzun ekran görüntüleri almak, ekran görüntülerinden alıntı yapmak ve bunları doğrudan galeri üzerinden paylaşmak mümkün hâle geliyor. Wi-Fi bağlantısının iyileştirilmesi de önemli yenilikler arasında bulunuyor.

Samsung’un A50 için Android 10 ve One UI 2.0 güncellemesini önümüzdeki nisan ayı itibarıyla yayınlaması bekleniyor. Ancak Güney Koreli şirketin güncelleme dağıtımı konusunda eskiye kıyasla daha hızlı hareket etmesi, A50’nin Android 10 ile beklenenden önce tanışmasının da muhtemel olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER