Fırsatlar

Samsung Galaxy A35, N11’de 2.600 TL’lik fiyat avantajıyla (Mayıs 2024)

samsung galaxy a35 5g

Samsung’un 2024 model Galaxy A Serisi’nin dikkat çekici üyelerinden olan Galaxy A35‘in 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafızalı versiyonu, N11’de 2.600 TL’lik bir fiyat avantajıyla geliyor. Samsung Shop Online’da 16.999 TL‘lik fiyattan satılan bu konfigürasyon, N11’de ise 14.399 TL’ye satın alınabiliyor.

Samsung Galaxy A35 5G özellikleri

Samsung Galaxy A35 5G, zarif tasarımı, aydınlık ve canlı fotoğraf yetenekleri, yenilikçi ekran teknolojisi ve güvenlik özellikleriyle modern kullanıcının ihtiyacına tam anlamıyla cevap veriyor. Birinci sınıf bir tasarıma sahip olan Galaxy A35 5G, zarif cam arka paneli ve pürüzsüz yan çerçevesi ile dikkat çekerken, kullanıcılarına estetik ve rahat bir tutuş deneyimi sunuyor.

Gündüz ya da gece fark etmeksizin, 50 MP yüksek çözünürlüklü geniş açılı kamera sayesinde kusursuz fotoğraflar çekmenizi sağlayan Galaxy A35 5G, gece manzaralarından portre çekimlerine kadar her türlü durumda mükemmel sonuçlar elde etmenizi mümkün kılıyor. Cihaz, Super HDR ve Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) özelliği sayesinde her türlü aydınlatma koşulunda zengin renkler ve net görüntüler sunar.

Yenilikçi Super AMOLED Infinity-O ekranı ile Galaxy A35 5G, 6,6 inç FHD+ ekranında 120 Hz’lik akıcı yüksek yenileme hızı ve 1.000 nit parlaklığıyla dikkat çekici bir görsel deneyim sunuyor. Vision Booster teknolojisi sayesinde, doğrudan güneş ışığında dahi mükemmel netlikte bir görüntüye erişebilirsiniz.

Samsung Knox Vault ile donatılmış bu cihaz, kullanıcıların hassas bilgilerini güvende tutmak için özel olarak tasarlandı. EAL5+ sertifikalı bu güvenlik özelliği, kullanıcıların PIN, şifre ve desen gibi bilgilerini yüksek düzeyde koruma altına alır. Ayrıca, Galaxy A35 5G cihazı, en yeni Samsung deneyimini yaşamanız için gerekli tüm yazılım güncellemeleri ve güvenlik bakım hizmetleriyle birlikte gelir.

Son olarak, Samsung Galaxy A35 5G’nin batarya ömrü ve depolama kapasitesi de dikkate değer. 5.000 mAh kapasiteli pili ile iki gün boyunca kesintisiz kullanım sunarken, 128 GB veya 256 GB dahili hafızası ise microSD kart ile 1 TB’a kadar artırılabilir genişletilebilir hafıza seçeneği sunar. Akıllı telefonunuzla esneklik, performans ve güvenlik arasında mükemmel bir denge sunan Samsung Galaxy A35 5G, teknoloji tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday görünüyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER