Teknoloji

Samsung Galaxy A35 daha iyi bir ana kamerayla gelecek

samsung galaxy a34

Samsung Galaxy A34 geçtiğimiz mart ayında tanıtılmıştı. Bu nedenle Galaxy A35’in de önümüzdeki yılın mart ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Güney Koreli şirketten henüz telefon için bir işaret verilmese de, GalaxyClub sitesi A35’in kamerasıyla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Habere göre, A35’te ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Galaxy A34’te 48 megapiksel çözünürlüklü bir ana kameranın olduğunu düşününce bunun ileri doğru atılan bir adım olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ana kameraya ultra geniş açılı ve makro kameraların da eşlik etmesi bekleniyor. Ancak bu kameraların özellikleri konusunda henüz bir bilgi sızmış değil.

Galaxy A34’te ön kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. A35’in de aynı çözünürlüğe sahip bir ön kamerayla kullanıcıların karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy A35 hakkında başka detay bilinmiyor

Samsung Galaxy A35’in diğer özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak önümüzdeki dönemde A35 hakkında çok daha fazla detayın gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır. Güney Koreli şirketin ajandasında şu sıralarda öncelikli madde olarak Fan Edition ailesine eklenecek yeni ürünler yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER